Despre Tackle.ro

Tackle.ro înseamnă fotbal scris cu pasiune.

Suntem fani, scriem pentru fani și suntem implicați în comunitățile de suporteri din România, atât online, cât și offline.

Din august 2016 scriem despre fotbalul din Premier League: avancronici și cronici de etapă, profile de jucători, miturile fotbalului și istoria sportului rege. Urmărim cu interesa naționala României U21, ne plac și cupele europene și monitorizăm tinerii jucători promițători din cele mai importante campioante de pe Continent.

Echipa Tackle produce conținut original sub formă de:
• articole pe site;
un newsletter pe e-mail și pe Whatsapp (singurul newsletter de fotbal din România, început în octombrie 2017);
podacast-ul Tackle Show (început în februarie 2018).

Echipa Tackle

În primii trei ani de existență, peste 40 de autori au semnat texte pe Tackle.ro. Cei mai activi sunt:

  • Vlad Bogos – Specialist în servicii IT în viața de zi cu zi, pasionat de fotbal și în special de Premier League. A fondat Tackle.ro pentru că nu avea ce citi în online-ul românesc de fotbal. Scrie pe internet de peste 10 ani și este Diavol Roșu de peste 20.
  • Mihai Rotariu – DJ și fondator al proiectului Deep House Bucharest și lucrează în cyber security, dar mai întâi de toate este Cormoran. Scrie și editează la Tackle.ro încă din primele zile ale proiectului
  • Mihai Ianoși – Fan Newcastle United, lucrează în media și are mai multe idei bune decât poate implementa echipa Tackle.
  • Alex Avram – Un cititor avid, care lucrează în industria de IT și care găsește frumusețe în fotbal. Este Tunar, iubitor de cafea și e înnebunit de orice are un accent britanic, de la fotbal la muzică și înapoi.
  • Bogdan RoșcaWordPress developer. Cormoran care ajută un Diavol Roșu să construiască un site despre fotbalul englez. Bogdan este cel care are grijă ca Tackle.ro să funcționeze repede, bine și permanent.
  • Dan Dracea – Paragrafist de renume local, ctitor al Zecarului și voce nemuritoare a podcast-ului Tackle Show, în calitate de invitat permanent.

Ne găsești pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Close