Tackle newsletter – articole bune de citit, direct pe e-mail și pe Whatsapp

Salut!

Din august 2016 ne-am asumat misiunea de a scrie despre fotbal, cu pasiune, în limba română, oferind publicului din România conținut de calitate, pe care trusturile de media nu-și permit să-l producă (din varii motive). După ce am trecut de 400 de articole publicate pe Tackle.ro, a venit vremea să aducem mai aproape de tine articolele bune scrise în online-ul românesc despre fotbal.

BREAKING NEWS: Am lansat primul newsletter din România dedicat exclusiv fotbalului!

Lăsă-ne adresa ta de e-mail sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp și îți promitem că:

  1. Îți trimitem cele mai bune articole publicate de publicațiile independete care scriu despre fotbal în limba română. Adică Tackle.ro și nu numai.
  2. Nu te vom spama (avem și politică de confidențialitate). Vom trimite cel mult două e-mail-uri sau mesaje pe săptămână.
  3. Nu vom înstrăina în niciun fel informațiile tale personale. Adresa ta de e-mail va fi folosită exclusiv pentru distribuția newsletter-ului Tackle.ro.

Cum te abonezi prin e-mail?


Folosim adresa ta de e-mail doar pentru a-ți trimite newsletter-ul Tackle.ro. Te rugăm să ne spui ce fel de mesaje vrei să primești de la noi:

Te poți răzgândi oricând, trebuie doar să dai un click pe link-ul de unsubscribe din josul oricărui e-mail trimis de noi. Ne poți contacta pe pagina noastră de Facebook.

Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Făcând click pe butonul de subscribe, iei la cunoștință că informațiile pe care ni le dai sunt transferate către MailChimp pentru procesare. Află mai multe despre politica de confidențialitate Mailchimp aici.


Cum te abonezi prin Whatsapp?

Foarte simplu:

  1. Salvezi în agenda telefonului tău numărul 0736273077, cu numele Tackle.
  2. Dai un mesaj, pe Whatsapp, cu textul START, către noul contact pe care l-ai adăugat mai sus.
  3. Atât, asta e tot!

Prin trimiterea mesajului START îți dai acordul ca Tackle.ro să colecteze numărul tău de telefon în scopul trimiterii de mesaje prin WhatsApp. Am mai scris că avem și o politică de confidențialitate, nu?

Vino alături de noi pentru a te bucura și mai mult de cel mai frumos sport din lume! Ce zici?

Vlad Bogos, fondator și editor Tackle.ro

Close