Etapa cu numărul 33 a sezonului din Premier League se dispută pe parcursul a trei zile: sâmbătă, duminică și luni.

Programul TV pentru această etapă include 4 meciuri transimse de Eurosport și Dolce Sport:

  • Southampton vs Manchester City, sâmbătă, 19:30, Eurosport 1 – Echipa lui Claude Puel trece printr-o formă buna, doua victorii consecutive, cu Palace(3-1) și WBA(1-0),în timp ce City a castigat runda precedenta cu Hull. Southampton a câștigat doar unul din ultimele șapte întâlniri din Premier League împotriva celor de la Manchester City (+2 egaluri și 4 înfrângeri). Manolo Gabbiadini revine după accidentarea suferită.
  • West Brom vs Liverpool, duminică, 15:30, Dolce Sport 2 – Deși se află la cel mai bun sezon din istorie , gazdele nu trec printr-o formă tocmai buna , reușind să marcheze într-un singur meci din ultimele 6. Liverpool nu a pierdut niciodata în ultimele șapte întâlniri cu cei de la West Brom(4 egaluri și 3 victorii), dar pe The Hawthorns ,cormoranii nu au reușit să mai câștige din Octombrie 2011. Philippe Coutinho a marcat în ultimele trei apariții Premier League și poate ajunge să marcheze în patru meciuri consecutive pentru prima dată.
  • Manchester United vs Chelsea, duminică, 18:00, Dolce Sport 1 – Manchester United e fără victorie în ultimele opt meciuri din Premier League împotriva celor de la Chelsea(4 egaluri și 4 înfrângeri),fiind cea mai lungă serie fără victorie împotriva unui oponent din competiție. Antonio Conte poate deveni al patrulea manager al celor de la Chelsea care reușește să câștige o dublă(tur-retur) împotriva diavolilor roșii , lucru reușit chiar de Jose Mourinho în 2004/2005.
  • Middlesbrough vs Arsenal, luni, 22:00, Eurosport 1 – În ultimele patru meciuri disputate pe Riverside Stadium, Arsenal nu a reușit să câștige (2 egaluri și 2 înfrângeri). Victoria cu 7-0 din Ianuarie 2006 împotriva celor de la Middlesbrough este cea mai mare diferență de scor reușită de Arsenal în Premier League, similară cu cea din Mai 2005 împotriva celor de la Everton. Deși pe teren propriu au făcut meciuri bune cu cei de la Arsenal, all-time Middlesbrough a primit cele mai multe goluri cu aceștia în comparatie cu orice altă echipă din Premier League (62 goluri în 29 de meciuri).

PROGRAM COMPLET pentru etapa 33 din Premier League

Tottenham vs Bournemouth, sâmbătă, 14:30

Crystal Palace vs Leicester, sâmbătă, 17:00

Everton vs Burnley, sâmbătă, 17:00

Stoke vs Hull, sâmbătă, 17:00

Sunderland vs West Ham, sâmbătă, 17:00

Watford vs Swansea, sâmbătă, 17:00

Southampton vs Man.City, sâmbătă, 19:30

West Brom vs Liverpool, duminică, 15:30

Man.United vs Chelsea, duminică, 18:00

Middlesbrough vs Arsenal, luni, 22:00

Dacă vă plac articolele noastre, ne puteți urmări pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube.

Cormoran de la 9 ani. Iubitor al sportului în general, pasionat de zona IT, student la informatică.