Un cadou în plus chiar nu deranjează pe nimeni, nu-i așa? De asemenea, nimeni nu s-a plâns vreodată de o idee de cadou în plus. De data asta beneficiarul e Iepurașul, reprezentantul oficial al divinității de Paște, așa că pentru el avem câteva sugestii de cadouri de Paște pentru fanii Premier League din România (și nu numai).

SportsDirect.com e destul de cunoscut românilor, pentru că livrează și în acest colț de lume prin curier (DHL), evitând elegant coșmarul numit Poșta Română.

Săptămâna asta, SD are o promoție excelentă la tricouri* cu echipele de fotbal din Premier League. Până pe 17 aprilie inclusiv (duminică), un tricou cu Manchester United, Chelsea sau cu echipa natională a Angliei, costă de la 24 de Euro (aproximativ 110 RON).

[envira-gallery id=”3034″]

Un tricou cu numele jucătorului imprimat costă ceva mai mult, de la 48 de Euro (aproximativ 215 RON) în sus.

[envira-gallery id=”3046″]

Găsiți și tricouri cu alte echipe din marile campionate europene: Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, PSG și multe altele, cu prețuri care încep de la 24 Euro, fără inscripționare.

[envira-gallery id=”3056″]

Pe lângă o selecție mare de tricouri cu echipe de club (chiar și retro!) și echipe naționale, Sports Direct are o gamă vastă de produse complementare: de la jambiere și geci, la căni și șepci, așa că aveți multe variante de cadou pentru microbiști. Membrii comunității de Fani Premier League din România vor profita din plin de aceste reduceri de preț, așa că barurile în care se văd meciuri din Premier League vor fi în curând populate cu tricouri replica ale marilor cluburi din Anglia și nu numai.

Plata se poate face prin card bancar sau PayPal, iar livrarea în România costă 10 Euro per comandă (selectați Barlin Standard Delivery în pagina de comandă), așa că merită să vă organizați cu 2-3 prieteni pentru o comandă comună, pentru a reduce costul livrării pentru o persoană.

Un amănunt interesant este că proprietarul SportsDirect.com, miliardarul englez Mike Ashley, este acționarul majoritar (77%) al lui Newcastle United, SD fiind și unul dintre sponsorii clubului din Nordul Angliei. Practic, cumpărând de la Sports Direct, contribuiți la bugetul de transferuri a lui Rafa Benitez pentru sezonul viitor de Premier League. Evident, pe site găsiți și tricouri cu Newcastle.

PremierLeagueRomania.com nu are niciun fel de afiliere cu Sports Direct și nu câștigă nimic din recomandările de mai sus, excluzând recunoștința Iepurașului, bineînțeles.

*Tricourile despre care am scris mai sus sunt de tip „replica”, adică identice ca design cu tricourile de joc, însă făcute din alte materiale, potrivite pentru a fi purtate zilnic, nu în condiții de efort fizic intens precum cele de joc.

Dacă vă plac articolele de pe site, ne puteți urmări pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.