Începând cu sezonul 2022/2023, meciurile din Premier League nu mai sunt difuzate în România de către Eurosport. Digi Sport și Prima Sport au câștigat licitația pentru drepturile TV și vor transmite prima divizie din Anglia cel puțin până în 2025.

De asemenea, cele două companii media le oferă microbiștilor șansa de a urmări meciurile și online, nu doar la TV. Dacă ești abonat la RCS-RDS, poți viziona foarte ușor transmisiunile Digi Sport pe telefonul tău mobil, pe laptop sau pe tabletă. Îți vom explica în acest material ce trebuie să faci.

Cum poți să urmărești meciurile din Premier League online în România

Digi Online

Digi Online este aplicația celor de la RCS-RDS, disponibilă pe Google Play Store, Apple Store și Huawei AppGallery.

Peste 90 de canale TV se regăsesc în această aplicație, printre care și toate posturile Digi Sport. Dacă vrei să urmărești pe telefon un meci din Premier League difuzat pe Digi Sport 1, intri în aplicație și te bucuri de spectacolul englezesc.

Dacă abonat RCS-RDS, te poți loga gratuit în aplicația Digi Online cu datele de contul Digi.ro. Dacă nu ai un cont Digi.ro, poți configura unul cu ajutorul datelor de pe factură. Vei avea nevoie de datele titularului și numărul de contract sau numărul de factură.

Poți să împărtășești contul și cu alți prieteni, dar limita aplicației este de 5 dispozitive/browsere. Așadar, nu poți accesa același cont de pe șase telefoane diferite în același timp. Poți gestiona dispozitivele înregistrate direct din contul Digi.ro.

 

Prima Play

De partea cealaltă, Prima Play funcționează pe bază de abonament separat. Te poți înscrie pe această platformă de aici, iar primele șapte zile sunt gratuite. Ulterior, dacă vrei să folosești și pe viitor Prima Play, trebuie să achiți 29,99 lei / lună.

Abonamentul poate fi întrerupt oricând, la fel cum se întâmplă la Netflix.

Ambele platforme operează în cadrul Uniunii Europene. Cu toate acestea, prin Prima Play poți viziona meciurile din Liga 1 oriunde în lume. Cât despre meciurile din Premier League, acestea sunt disponibile doar în UE.

Dacă îți anulezi abonamentul la Prima Play, nu vei mai fi taxat începând cu luna următoare. De asemenea, o plată deja efectuată nu se returnează.

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România pe Facebook, abonează-te la newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp, și urmărește-ne pe FacebookInstagramYouTube și Discord.

Pasionat de tot ce înseamnă sport și captivat de poveștile din afara terenului.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *