EXCLUSIV: Dialogul dintre Leo Messi și președintele Bartomeu #Tackleaks

Lumea fotbalului este zguduită, de ieri, de știrea că Leo Messi urmează să plece de la Barcelona. Deși presa sportivă ne tot chinuie cu un potențial transfer al argentinianului în fiecare vară, cu aceleași 2-3 cluburi drept destinație, de data asta informația vine chiar de la fotbalist și este confirmată de mesajele de susținere trimise de foști și actuali colegi de la Barcelona.

Pentru că publicul din România merită să știe adevărul, am investigat în profunzime subiectul și am obținut, în exclusivitate, această conversație în care Leo Messi îl anunță pe Josep Maria Bartomeu că va părăsi clubul:

Destinațiile pentru Leo Messi? În primul rând se pare că Messi va ajunge la tribunal cu FC Barcelona. Fotbalistul avea în contract o clauză prin care i s-ar fi permis să plece, gratis, pâna la finalul sezonului actual. Dezbatarea care probabil va avea loc la tribunal este legată de ce înseamnă, cu exactitate, finalul sezonului actual: iunie sau august?

Cert este că asistăm la cea mai interesantă saga de transfer… a anului. Sau chiar din istorie, pentru că nu în fiecare zi este disponibil cel mai bun fotbalist care a atins vreodată o minge.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.
Show CommentsClose Comments

Leave a comment