Pff, de unde începem? În podcastul din această săptămână am dezbătut despre calculele făcute fie înaintea, fie după ultima etapă din primele ligi engleze.

Premier League ne așteaptă cu dueluri fascinante în lupta care încă se dă pe trei fronturi: calificarea în Champions League, în Europa League și evitarea retrogradării. Cine își închipuia că ultima etapă va fi o alergare ușoară în parc trebuie să se gândească din nou. Ne așteaptă Leicester v Manchester United și Chelsea v Wolverhampton, dar și meciuri cheie pentru cele trei echipe care încă speră să se salveze de la retrogradarea în Championship.

Și fiindcă am menționat Championship, ce etapă finală am avut! Trecem în revistă cum a ajuns West Bromwich să promoveze din nou în Premier League și toate trăirile fanilor lui Brentford, Fulham, Nottingham Forest sau Swansea, dar și cum echipe ca Luton, Barnsley, Charlton sau Wigan s-au salvat sau suferă în zona retrogradării.

Am vorbit, pe undeva prin podcast, și despre semifinalele FA Cup și, nu în ultimul rând, am vorbit despre transferurile dintre echipe din Germania și Anglia cu Mihai Rusu, una dintre vocile radio-ului Europa Liberă, printr-o intervenție inedită de la Munchen.

Oriunde alegi să asculți podcast-ul nostru, nu uita să te abonezi și să ne lași un review, un număr maxim de stele sau un comentariu pe platforma ta preferată! Vrem să știm de ce ne asculți. Spune-ne!

De asemenea… hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, pe e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm, Google Podcasts sau chiar YouTube.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *