arsenal vs psg

Arsenal și Paris Saint Germain au 10 puncte fiecare și au asigurate locurile în primăvara europeană din Champions League. Basel și Ludogorets Razgrad au doar 1 punct și se luptă doar pentru locul 3, loc ce asigură calificarea în Europa League.
Victoria tunarilor de miercuri seară asigură locul 1 în grupă și implicit evitarea numelor mari ca Real Madrid, Barcelona sau Bayern în meciurile eliminatorii din Liga Campionilor. Un egal lasă nedecisă luptă pentru echipa cea mai bună din această grupă, urmând ca în ultima etapă să se decidă totul.

Arsenal a obținut un egal prin golul marcat cu capul de Olivier Giroud în ultimele minute în meciul cu rivala Manchester United. Arsenal a ajuns la 17 meciuri fără înfrângere în toate competițiile. Meciul contra echipei lui The Special One a fost de slabă calitate, dar în Champions League, Arsenal joacă la alt nivel.
Aproape toate echipele de top din Europa, atunci când joacă în cea mai importantă competiție fotbalistică, ridica foarte mult nivelul de joc. Așa că o să vedeți o altă echipă Arsenal miercuri seară.

Paris Saint Germain are nevoie de victorie miercuri seară dacă vrea să termine pe primul loc în grupă. Și un egal îi ajută pe francezi dacă reușesc să marcheze 2 goluri. La Paris, rezultatul dintre cele 2 echipe a fost 1-1, așa că PSG are nevoie de cel putin 2 goluri marcate în această deplasare.
Paris Saint Germain este neînvinsă în ultimele 9 partide, din care 8 au fost victorii. Echipa din Paris are chiar 4 victorii la rând în toate competițiile.

Fundașului dreapta Aurier i s-a refuzat permisiunea de a intra în UK, pentru că e condamnat la închisoare (cu suspendare) după ce a atacat un polițist într-o noapte de petrecere la Paris.

Statistică

  • 67% din golurile primite de Arsenal au fost încasate acasă.
  • În ultimele 10 meciuri jucate în Premier League de Arsenal în 6 din ele s-au marcat peste 2,5 goluri. Și în 7 meciuri au marcat ambele echipe.
  • PSG nu a primit gol în ultimele 4 întâlniri fotbalistice.
  • PSG a marcat de fiecare dată în 83% din meciurile jucate în deplasare.
  • PSG a deschis scorul în 77% din partidele de fotbal jucate în acest sezon.

Dacă vreți să pariați la acest meci puteți încerca peste 2,5 goluri la cota 1,90 sau ambele echipe marchează la cota 1,70.

Sportiv, parior și creator de conținut. Sunt născut în orașul în care a domnit legenda românilor - Vlad Țepeș. Sunt cel care a pus întrebarea: Auzi, dar tu salvezi toate chestiile astea undeva, nu?