Arsenal România Supporters Club (ARSC) marchează 13 ani de entuziasm și dedicare în sprijinul echipei Arsenal FC, iar acesta este motivul pentru care suntem încântați să vă invităm să vă alăturați comunității noastre.

Cine suntem noi?

Cu o istorie deja de 13 ani, ARSC a început ca o inițiativă în două orașe, București și Cluj-Napoca. Unindu-ne unica pasiune pentru Arsenal FC primele întâlniri LIVE la meciuri au început în 2010, în vremea lui brumărel. La doar trei ani după aceste prime întâlniri, Arsenal România obține recunoașterea oficială din partea clubului de la Londra și primește titlul de Supporters Club afiliat.

În toți acești zece ani au avut loc deplasări în Balcani, pe malul Bosforului și în grupele UEFA Champions League & UEFA Europa League alături de echipă cât și la cele mai tensionante dueluri de pe Emirates Stadium, trăite în cupă și campionat. Ba chiar au existat momente în care fanii români i-au urmărit pe tunari în cantonamente și la baza de la Colney.

Astăzi, ARSC numără peste zece orașe în care tunarii se întâlnesc constant: Târgu-Mureș, Satu Mare, Timișoara, Craiova, Brașov, Baia-Mare, Galați, Piatra Neamț, Iași, Ploiești, Pitești alături de cele două nuclee Cluj-Napoca și București.

Scopul nostru este simplu: să aducem împreună suporterii Arsenal FC și să oferim un mediu prietenos și distractiv în care să ne bucurăm de meciurile echipei noastre preferate dar și prin alte activități și inițiative speciale plus voluntariat.

Cum poți face parte din fanclub?

Acum este momentul perfect să te alături comunității ARSC pentru sezonul 2023-2024. Până pe 15 septembrie 2023, poți alege unul dintre cele două pachete personalizate:

 1. ARSC Basic (100 LEI pentru adulți / 80 LEI pentru juniori):
 • Card de membru personalizat
 • Cană personalizată ARSC
 • Set coastere ARSC
 1. ARSC Extra (270 LEI pentru adulți / 240 LEI pentru juniori):
 • Toate beneficiile pachetului ARSC Basic
 • Hanorac ARSC

Înscrie-te acum! Nu rata ocazia de a te alătura comunității ARSC și de a beneficia de avantajele noastre exclusive (mai multe info aici). Completează formularul și trimite-l la adresa de email: membershiparsc@gmail.com până pe 15 septembrie 2023.

Nu uita că se apropie întâlnirea națională ARSC, care va avea loc la Sibiu în luna Octombrie.

Fanii tunari din întreaga țară se vor reuni pentru a celebra împreună pasiunea noastră comună pentru Arsenal FC. Avem pregătite o grămadă de acțiuni interactive prinrte care putem menționa un turneu de minifotbal, un concurs quiz și alte surprize.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresa de email sau pe pagina de Facebook: Arsenal Romania Supporters Club.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *