Chelsea este văzută de specialiștii din fotbal ca echipa cu cea mai mare șansă la titlu în Premier League. Așezarea tactică a lui Conte cu 3 fundași a făcut ravagii în Anglia. Nu poți juca cu această tactică dacă nu ai mijlocași la închidere de top și mijlocași laterali care pot face atât fază ofensivă, dar și cea defensivă la perfecție. În plus, îl are pe Kante care recuperează aproape tot. 

Arsenal rămâne aceeași echipă cu probleme majore atunci când întâlnește echipele mici, deși atunci când joacă cu cele mai bune din Anglia parcă se transformă. Arsenal i-a administrat echipei Chelsea un 3-0 scurt în tur. Dar în etapă trecută, băieții lui Arsene au fost învinși de Watford cu scorul de 2-1. Chiar nu e ușor să fii suporterul echipei Arsenal. Trebuie să ai nervii tari.

Statistica:

  1. Arsene Wenger a pierdut ultimele 4 meciuri jucate pe Stamford Bridge. Iar o victorie împotriva echipei Chelsea cred ca ar fi o surpriză, mai ales acum când forma tunarilor este la un nivel scăzut.
  2. Înfrângerea lui Conte cu 3-0 din Septembrie a fost cea mai drastică din ultimii ani. Ultima înfrângere a italianului la acest scor a fost în Octombrie 2010, atunci când era antrenorul echipei Siena. Empoli i-a dat 3 goluri și a pierdut fără drept de replică.
  3. Jucătorii lui Arsenal au probleme cu nervii atunci când joacă în deplasare împotriva lui Chelsea. Gabriel, Santi Cazorla și Kieran Gibbs sunt jucătorii eliminați în ultimele 3 partide jucate pe Stamford Bridge.
  4. Chelsea are 8 victorii la rând pe teren propriu. 4 din ultimele 10 meciuri jucate de Chelsea s-au încheiat cu peste 2,5 goluri marcate.
  5. Arsenal este o echipă care marchează des, dar și primește goluri. În ultimele 10 meciuri, 8 s-au terminat cu peste 2,5 goluri înscrise. Și în 7 din ultimele 10 partide jucate de Arsenal ambele echipe au înscris.

Dacă o să pariați la acest meci puteți încerca victoria lui Chelsea la cota 1,90 sau peste 2,5 goluri marcate la cota 1,85. E psoibil să vedem și cel puțin un cartonaș roșu în acest derby. Sper să văd un meci spectaculos.

Dacă vă place ce citiți pe site, ne puteți urmări pe Facebook și Twitter.

Sportiv, parior și creator de conținut. Sunt născut în orașul în care a domnit legenda românilor - Vlad Țepeș. Sunt cel care a pus întrebarea: Auzi, dar tu salvezi toate chestiile astea undeva, nu?