Protestul fanilor lui West Ham United în meciul pierdut cu 0-3 acasă, cu Burnley, a fost intens comentat în presa internațională și de multe ori senzaționalul a luat locul faptelor și contextul a lipsit. De aceea am simțit că o discuție cu un fan The Hammers din România este esențială pentru a înțelege ce se întâmplă la clubul marelui Bobby Moore chiar în perioada când comemorăm 25 de ani de la disparția campionului lumii din 1966. L-am invitat pe Cosmin la o discuție în podcast-ul nostru, Tackle Show:

Alături de colegul Mihai Rotariu și de Cosmin am vorbit despre:

  • Protestul fanilor lui West Ham United, rădăcinile rupturii dintre suporteri și conducere și perspectivele echipei de rămânere în Premier League la finalul acestui sezon.
  • Cea mai scurtă etapă din Premier League, care urmează în weekend, cu doar 4 meciuri.
  • Sferturile din FA Cup, care se joacă tot în weekend.

Abonează-te la newsletter-ul nostru, cu recomandări de articole din fotbal și program de fotbal la TV pentru weekend, livrat în fiecare vineri!

Cum v-am obișnuit, răspundem și la întrebările primite pe pagina noastră de Facebook și chiar facem predicții despre tragerea la sorți din Liga Campionilor, care are loc vineri, de la ora 14:00!

Podcast-ul Tackle Show este înregistrat în studioul Tanănana, postul de radio cu muzică bună, dar și oameni buni și prietenoși. Le mulțumim și le suntem recunoscători.

Ne poți contrazice, dar doar după ce asculți podcast-ul Tackle Show aici sau pe Soundcloud!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.