Atunci când am început să înregistrăm podcast-ul Tackle Show, un apartament din București a fost cadrul ideal, iar un număr corect de beri au făcut parte din recuzita producției, alături de esențialul microfon. Eram 4 oameni: Vlad, Dan, Mihai și Vladmir, iar Bogdan a superfizat operațiunea. Publicam prima înregistrare pe 7 februarie 2018. Nici 3 luni mai târziu, vă prezentăm prima ediție video a podcast-ului Tackle Show, înregistrată în formula inițială, în studioul Eurosport România, în care răspundem cu nonșalanța specifică analiștilor sportivi de carieră la o întrebare grea: Cine câștigă Champions League?

Cu Dan Dracea în rol de moderator (cu temele bine făcute!), am vorbit despre:

  1. Ce este Tackle.ro (da, suntem la nivelul la care vorbim despre proiectul Tackle într-o producție Eurosport) și cum am început podcast-ul Tackle Show?
  2. Semifinalele Champions League și pronosticuri pentru finală? Cum o poate opri Livepool pe Real Madrid din drumul către al treilea trofeu consecutiv?
  3. Avancronica etapei 36 din Premier League, cu derby-ul Manchester United – Arsenal, care va marca ultimul duel între doi mari rivali ai fotbalului modern: Mourinho și Wenger.
  4. Am răspuns întrebărilor venite de pe Facebook, dar și unei întrebări-fulger de la Dan Dracea însuși. Merită redată aici: Ce jucător ai aduce la echipa ta, dacă ai putea aduce pe oricine, pe orice sumă? Veți râde copios.

Așadar, iată că avem și un prim episod video, pe lângă seria audio de până acum. Vom continua și va fi bine.

După live-ul de la Eurosport am văzut Arsenal – Atletico Madrid, în Mojo, din mijlocul fan-clubului Arsenal România, dar despre asta într-un articol separat.

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.