Ieri s-a lansat oficial versiunea Beta pentru Football Manager 2024.

Cei care au făcut un pre-order pentru FM24 au putut încă de aseară începe o carieră cu echipele preferate.

Ca în fiecare an, la lansarea fiecărei ediții, printre primele lucruri pe care le facem e să căutăm cum arată în joc fotbaliștii pe care-i urmărim în fiecare etapă în Premier League și nu numai.

Vă oferim un sneak-peek pentru câțiva din jucătorii de la Manchester United, Arsenal sau Manchester City, dar și profilul celui mai valoros wonderkid din joc, Lamine Yamal.

Bruno Fernandes

În contrast cu evoluțiile sale din acest sezon, în joc portughezul are profilul unuia din cei mai buni Attacking Midfielders din joc, excelând la toate calitățile necesare pentru acel post.

Kieran Trippier

Forma excelentă din ultimul an a englezului e reflectată în joc, Trippier fiind în primii 5 fundași dreapta din FM 24. Dacă n-ar fi vârsta de 32 de ani, toate cluburile din Europa s-ar lupta pe el…

Mason Mount

Mount n-a avut cel mai bun start în cariera sa la Manchester United. Cei care i-au făcut profilul consideră că poziția sa pe care dă randamentul cel mai bune  de mijlocaș central box to box, oferind totodată englezului 20 la capitolul Work Rate.

 Mo Salah

Ajuns la 31 de ani, parametrii fizici ai egipiteanului nu par să scadă, iar cei care i-au făcut profilul în FM24 au avut aceeași părere. 18 la Acceleration, 17 la Pace, 17 la Technique și 16 la Dribbling îl fac pe Mo o extremă dreapta de temut.

Bukayo Saka

În urmă cu trei sezoane, micul Bukayo era fundaș stânga în joc și deși era un jucător promițător, nimeni un credea că va ajunge fotbalistul care este astăzi. Are doar 21 de ani și în joc are un profil asemănător cu cel al lui Salah.

Rasmus Hojlund

Profilul danezului arată ce știm deja. Hojlund e un diamant neșlefuit, un vârf cu mare potențial, ale cărui principale calități sunt cele fizice.

Erling Haaland

În cazul lui Haaland, prea multe nu sunt de spus, norvegianul având unul din cele mai bune profiluri de atacant pe care le-am văzut în toate edițiile de Football Manager. Și are doar 22 de ani…

Lamine Yamal

Puștiul Barcelonei poate ajunge în câțiva ani unul din cei mai buni jucători din lume, iar lumea vorbește că Lamine Yamal e wonderkid-ul cu cel mai mare potențial din joc. Are doar 15 ani, iar skillurile sale îl pot face încă de pe acum titular la orice echipă din lume.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *