La începutul preliminariilor EURO 2024 și cu ocazia participării echipei U21 a României la EURO 2023, Federația Română de Fotbal a lansat noile tricouri de joc al naționalei. Printr-un comunicat publicat pe site-ul FRF, fanii au primit primele imagini și detalii despre noile tricouri ale naționalei României.

Acesta este inspirat de rezistența și perseverența suporterilor români și este conceput pentru a rezista la toate presiunile și provocările întâmpinate de aceștia. Brâul tradițional al tricoului reprezintă valorile care ne-au ținut uniți de-a lungul timpului și care ne vor face să mergem înainte cu încredere. De asemenea, brâul conține elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, amintindu-ne de trecutul nostru comun și motivându-ne să credem și să continuăm.

Echipamentul include tricolorul, prezent pe mânecile tricoului, pe șort și pe jambiere, precum și mesajul „Luptăm împreună”. Acesta este o întoarcere la galbenul tradițional, în timp ce celelalte două opțiuni sunt caracterizate de albastru complet și roșu complet.

Noul tricou a inclus și contribuția suporterilor, care au fost întrebați despre cele mai apreciate echipamente din istoria naționalei și elementele lor. Noul tricou este fabricat din poliester 100% reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Noul font al echipamentului este în ton cu elementele tradiționale și împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuși, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa națională și a motivației tricolorilor de a le aduce acestora satisfacție.

În concluzie, noile tricouri ale naționalei încearcă să fie este un amestec între tradiție și inovație.


Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România pe Facebook, abonează-te la newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp, și urmărește-ne pe FacebookInstagramYouTube și Discord.

Mihai n-a vrut să-și completeze profilul, așa că l-au completat colegii de redacție. Pasionat de cricket și oină, fan Margareta Pâslaru și Sofia Vicoveanca, entuziast al goblenului. Președintele fan-club-ului Shane Cojocărel. "Ianoși e regele miștoului cum Jean Pădureanu era regele blaturilor" - apreciere de Dan Dracea, din aprilie 2019.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *