Premier League se va vedea la TV în România pe canalele și platformele Digi Sport și Look Sport începând cu sezonul 2022/2023, în urma încheierii unei noi înțelegeri privind drepturile de difuzare ale competiției în țară.

Astfel, cele două vor prelua drepturile deținute până la finalul sezonului în curs de către Eurosport. Digi Sport a anunțat că a cumpărat drepturile pentru trei sezoane, în cadrul emisiunii Fotbal Club din această seară.

„Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League,” se arată în comunicarea oficială a Digi Sport. Meciurile vor fi transmise pe canalele Digi Sport, inclusiv 4K, dar și pe website-ul Digisport.ro și prin aplicația Digi Online, a anunțat grupul.

„Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general. Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România,” a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS.

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru Premier League, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionat ale lumii. Faptul că două dintre ultimele 3 finale UEFA Champions League s-au jucat între 4 echipe diferite din Premier League spune totul despre puterea acestei competiţii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, Grupul Clever îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Kane, Lukaku, De Bruyne sau Salah, dar şi tehnicieni precum Guardiola, Klopp, Tuchel, Benitez vor garanta întotdeauna spectacol şi audienţe”, a declarat George Petrule, director programe LOOK SPORT. Alături de canalele Look Sport, Premier League se va putea urmări și pe platforma PrimaPlay.ro.

Eurosport 1 va continua să difuzeze meciurile din acest sezon, alături de emisiunea Premier League Show, până la finalul campionatului, în luna mai. Eurosport deține drepturile în țară încă din 2013/14.

Drepturi TV în România! Unde vedem Premier League, Bundesliga, Serie A și La Liga în 2021?


Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România pe Facebook, abonează-te la newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp, și urmărește-ne pe FacebookInstagramYouTube și Discord.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *