Premier League se va vedea la TV în România pe canalele și platformele Digi Sport și Look Sport începând cu sezonul 2022/2023, în urma încheierii unei noi înțelegeri privind drepturile de difuzare ale competiției în țară.

Astfel, cele două vor prelua drepturile deținute până la finalul sezonului în curs de către Eurosport. Digi Sport a anunțat că a cumpărat drepturile pentru trei sezoane, în cadrul emisiunii Fotbal Club din această seară.

„Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League,” se arată în comunicarea oficială a Digi Sport. Meciurile vor fi transmise pe canalele Digi Sport, inclusiv 4K, dar și pe website-ul Digisport.ro și prin aplicația Digi Online, a anunțat grupul.

„Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general. Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România,” a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS.

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru Premier League, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionat ale lumii. Faptul că două dintre ultimele 3 finale UEFA Champions League s-au jucat între 4 echipe diferite din Premier League spune totul despre puterea acestei competiţii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, Grupul Clever îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Kane, Lukaku, De Bruyne sau Salah, dar şi tehnicieni precum Guardiola, Klopp, Tuchel, Benitez vor garanta întotdeauna spectacol şi audienţe”, a declarat George Petrule, director programe LOOK SPORT. Alături de canalele Look Sport, Premier League se va putea urmări și pe platforma PrimaPlay.ro.

Eurosport 1 va continua să difuzeze meciurile din acest sezon, alături de emisiunea Premier League Show, până la finalul campionatului, în luna mai. Eurosport deține drepturile în țară încă din 2013/14.

Drepturi TV în România! Unde vedem Campionatul Mondial din Qatar, Premier League, Bundesliga, Serie A și La Liga în 2022?


Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România pe Facebook, abonează-te la newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp, și urmărește-ne pe FacebookInstagramYouTube și Discord.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Un comentariu la “Drepturile TV Premier League în România vor fi preluate de Digi Sport și Look Sport”

  • Cristian Drăghici
   16/02/2022 at 14:15

   Vă dați seama ce exagerări ne așteaptă din vară când un acționar al ligii dubiosului florentino perez își va pune angajații să comenteze echipe net superioare față de cele din campionatul în care a investit, respectiv DIGI în Rayo Vallecano din La Liga?
   Iar dacă nu dau rezumatele de la pauză și final pe care le avem acum, ajungem mai rău decât eram cu gașcă de gângăviți a dezastruosului Cobilanschi, un incompetent care nu a preluat nici meciul Simonei la AO și care ne-a ținut ani de zile cu o calitate a imaginii demnă de perioada când vedeam fotbal la televiziunile slavilor din jur.
   Adică dacă din transmisiile meciurilor Premier League reiese lipsa de respect la adresa telespectatorului atât prin economii revoltătoare, cât și prin lipsa obiectivității care ar promova indirect echipe mizerabile ca real sau atletico, ajungem mai rău, adică să fim toți tratați ca având intelectul votanților aur. Iar dacă asta se întâmplă, din consumatori fideli ai unui post de monopol ajungem niște decepționați care vor investi în orice altceva.