Rareori o etapă de Premier League își va consuma atât de multă energie din primul meci, însă doar de două ori pe sezon se joacă derby-ul Manchesterului în campionat. Etapa a patra înseamnă, în primul rând, Manchester United vs Manchester City, dar meciuri importante se joacă și pe Emirates sau Anfield.

Programul transmisiunilor TV pentru România este următorul:

  1. Manchester United vs Manchester City, sâmbătă, de la 14:30, pe Eurosport 1. Dacă pentru Diavoli primul 11 și formația sunt clare, Guardiola trebuie să-și calibreze Cetățenii pentru a suplini absența suspendatului Aguero, care va lipsi 3 meciuri (din fericire pentru City, doar două vor fi în campionat) pentru „comportament violent” (un cot ridicat prea sus în meciul cu West Ham United). Va intra Iheanacho vârf, vor urca Sterling sau Nolito acolo sau va debuta și Leroy Sane la City? Ce putem intui e că vom vedea un duel extrem de tactic, în care ambele echipe se vor feri, mai presus de orice, să piardă. Sperăm totuși că vom vedea goluri, cu Ibrahimovic, Sterling, Rooney și Nolito principalii suspecți.
  2. Arsenal vs Southampton, sâmbătă, de la ora 17:00, pe Eurosport 1. De la revenirea Sfinților în Premier League, în 2012, cele două cluburi s-au întâlnit de 9 ori (una dintre partide fiind în League Cup), cu 3 victorii de fiecare parte și 3 remize. Arsenal e în creștere de formă, pe când Southampton nu a câștigat încă în noul sezon.
  3. Liverpool vs Leicester, sâmbătă, de la 19:30, pe Eurosport 1. Doar două echipe i-au învins pe campionii de la Leicester, sezonul trecut, în Premier League. Liverpool, pe Anfield, a fost una dintre ele.
  4. Swansea vs Chelsea, duminică, de la 18:00, pe Dolce Sport 2. Cu o apărare întărită cu David Luiz și Marcos Alonso, Chelsea are ocazia de a trece la conducerea campionatului, dacă derby-ul Manchesterului ne va aduce o remiză. Hazard și Diego Costa au poftă de joc, Swansea are o misiune extrem de grea etapa asta.
  5. Sunderland vs Everton, luni, de la 22:00, pe Eurosport 1. David Moyes își întâlnește fosta echipă, dar Pisicile Negre nu arată grozav, în ciuda banilor aruncați haotic în perioada de transferuri – 12 transferuri, 32 de milioane de Lire investite. Cu tânărul Jordan Pickford în poartă, Sunderland primește vizita noului Everton construit de Ronald Koeman, care până acum arată bine, cu 7 puncte din 9 posibile, neînvinsă în noul sezon.

Deadline-ul pentru transferuri și schimbări la Fantasy Premier League este sâmbătă, la 13:30, cu exact o oră înainte de primul fluier din derby-ul Manchesterului. Succes și inspirație tuturor în misiunea de a-l înlocui pe Aguero!

Urmăriți contul nostru de Twitter și pagina de Facebook, unde vom avea echipele de start cu o oră înaintea fiecărui meci și toate știrile importante pe întreg parcursul etape!

Programul etapei

Manchester United vs Manchester City, sâmbătă, 14:30

Arsenal vs Southampton, sâmbătă, 17:00

Bournemouth vs West Brom, sâmbătă, 17:00

Burnley vs Hull, sâmbătă, 17:00

Middlesbrough vs Crystal Palace, sâmbătă, 17:00

Stoke City vs Tottenham, sâmbătă, 17:00

West Ham vs Watford, sâmbătă, 17:00

Liverpool vs Leicester, sâmbătă, 19:30

Swansea vs Chelsea, duminică, 18:00

Sunderland vs Everton, luni, 22:00

În așteptarea etapei, să intrăm puțin în atmosfera derby-ului de pe Old Trafford!

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.