Știri

Eurosport Player transmite TOATE meciurile din Premier League

O problemă constantă pe care au fanii din România ai campionatului englez e reprezentată de grila de transmisiuni TV pe care posturile autohtone o au în ofertă.

Eurosport transmite două sau trei dintre meciurile care se joacă sâmbăta și pe cele de luni seara. Problema la Eurosport e comentariul, care adesea conține informații eronate și remarci extrem de enervante pentru cei care urmăresc fotbalul englez de mulți ani și consideră jicnitoare lipsa de pasiune a celor care au privilegiul de a-și auzi vocea ca fundal pentru fotbalul din Premier League.

Dolce Sport transmite meciuri care se joacă duminica. Problema la Dolce e că nu-și actualizează mereu site-ul și că adesea greșesc numele unor echipe (Watford e victima lor favorită), insultând constant inteligența fanilor, dar și că adesea preferă să transmită meciuri din campionatul românesc în defavoarea celor din Premier League.

Din fericire, începând cu runda 16 a actualului sezon, există o soluție pentru pasionații de fotbal englez. Pe Eurosport Player sunt transmite în direct toate meciurile din fiecare etapă. Partidele care se văd la televizor au comentariul în limba română, iar toate celelalte au comentariul în engleză.

Eurosport Player costă 3 Euro pe lună (2.99 pentru contabilitate) sau 25 de Euro pe an, oferă meciurile la calitate 720p (HD Ready) pe Windows (pe Chrome am testat eu), iOS și Android (am testat pe Marshmallow 6.0.1). Se pot vedea acolo rezumate din Premier League, dar și mult conținut live (snooker, tenis, sporturi cu motor, chiar cu mai multe camere, etc).

Salutăm inițiativa celor de la Eurosport de a aduce Premier League mai aproape de fanii din România și vă încurajăm să urmăriți fotbalul adevărat prin Eurosport Player!

eurosport-player-logo

Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Close