Ultima etapă a sezonului din Premier League a fost cu adevărat spectaculoasă. Fost jucător la Southampton, Florin Gardoș (33 de ani) a acordat un interviu pentru site-ul Tackle.ro, în care a vorbit despre această stagiune.

Manchester City a tremurat serios în ultima etapă pentru a deveni campioană în Premier League. Tottenham a învins-o pe Arsenal în cursa pentru locul 4, iar Leeds United a trimis-o pe Burnley în Championship.

Florin Gardoș, interviu pentru Tackle

Tackle: Cum ai descrie acest sezon din Premier League?
Florin Gardoș: A fost un sezon mai spectaculos decat parea sa fie initial. Cu atat mai mult cu cat titlul s-a decis in ultimele minute a ultimei etape.

Tackle: Ai crezut că Liverpool ar putea să-i sufle titlul lui Manchester City în ultima etapă?
Florin Gardoș: Da, mai ales când am văzut că Aston Villa conduce 2-0 pe Etihad. Eram convins că Liverpool își va câștiga meciul. Jocul lui Manchester City nu a excelat, cel puțin până la schimbarile făcute de Guardiola.

Tackle: Ce jucător te-a impresionat cel mai mult în acest sezon?
Florin Gardoș: Un jucător care m-a surprins plăcut este Luis Diaz. Deși n-a avut timp de acomodare, s-a impus rapid la Liverpool și a fost decisiv în câteva meciuri. E un fotbalist pe care aștept cu nerăbdare să-l vad din nou în sezonul viitor.

Tackle: Cât de frustrant crezi că este pentru jucătorii lui Liverpool să piardă un nou titlu la mustață?
Florin Gardoș: Nu cred că e foarte frustrant, din două motive. Au câștigat deja două trofee, Cupa Ligii și Cupa Angliei, și sunt în finala Champions League. Manchester City a dominat în campionat, iar la un moment dat diferența de puncte a fost destul de mare.

Tackle: Ce echipă te-a dezamăgit în acest sezon?
Florin Gardoș: M-a dezamăgit Everton. E un club care a investit foarte mult în ultimii ani, între 2019 și 2021 l-au avut antrenor pe Carlo Ancelotti, și cu toate astea nu au reușit o clasare nici în primele 7. Cu atât mai mult, în acest sezon s-au salvat de la retrogradare înainte de ultima etapă.

Luis Diaz, transferul sezonului în ancheta Tackle

În acest an, Luis Diaz a fost desemnat transferul sezonului în urma Premiilor Tackle.ro.

Cotat la 45 de milioane de euro, columbianul a înscris șase goluri și a livrat cinci pase decisive în 25 de meciuri oficiale pentru Liverpool. În sezonul următor ne putem aștepta să fie și mai periculos pentru fundașii din Premier League.

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România. Newsletter-ul nostru vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *