Football Quiz Night, o inițiativă Arsenal Romania Supporters Club revine și iarna aceasta cu o nouă ediție caritabilă.

Că și până acum, gazda evenimentului va fi nimeni altul decât celebrul analist și jurnalist sportiv, Ion Alexandru, care pentru o seară vă încuraja comunitățile de suporteri ale celor mai îndrăgite cluburi din lume să lase rivalitatea pe planul doi și să “joace” în aceeași echipă.

Vineri, 15 decembrie la Muzeul Fotbalului va fi organizată cea de-a 4-a ediție a quizului prin care fanii își vor testa cunoștințele despre fotbal. Scopul concurenților este să arate că, indiferent de culorile pe care le susțin, dorința de a face bine îi aduce împreună.

Anul acesta vom susține Organizația SOS Satele Copiilor, care are misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fară sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă.

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație 20 RON. Echipele participante vor fi formate din câte patru concurenți (minim doi într-o echipă).

Cei care nu pot ajunge la quiz, dar doresc totuși să doneze, o pot face online, aici: https://www.sos-satelecopiilor.ro/donează-online-2/

Football Quiz Night – este un proiect realizat de Arsenal Romania Supporters Club în colaborare cu Ion Alexandru.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *