Cel mai scump jucător de fotbal a debutat  pentru Man. United în victoria obținută, scor 2-0, împotriva celor de la Southampton.

Analiștii SkySports și legenda Ryan Giggs și-au spus părerea după primele 90 de minute jucate de francez pe Old Trafford.

Ryan Giggs

„Cred că cel mai mare compliment pe care pot sa il fac este acela de a urmări meciul și pe Pogba și să nu mă gândesc la cei £89m pe care îi valorează. Ma gândeam ca la un jucator care încearcă să arate cel mai bun joc al său. Da, sigur, poate nu i-au reușit toate dar s-a străduit și a încercat să impresioneze. A fost pe tot terenul, și-a dorit mingea și a fost impresionant ținând cont că se antrenează cu United de o săptămână,  plus presiunea sumei de transfer și că are doar 23 de ani.”

Thierry Henry

Putem să admirăm cifrele dar ceea ce apreciez cu adevărat sunt cei 11.2km alergați de un jucător care se antrenează de o săptămână. Am vorbit cu el și nu mai avea răbdare să debuteze. În seara asta a fost extraordinar. Am crezut că el o să fie omul meciului dar normal că a fost Zlatan cu cele 2 goluri ale sale. Pogba a fost peste tot. Îmi place pentru că a început să controleze tempo-ul partidei. A fost impresionant.

Jamie Carragher

„A fost puternic și a dominat jocul. A fost pe tot terenul. A ținut linia mijlocași centrali – mijlocași ofensivi și a acoperit fiecare fir de iarbă. Poate că nu s-a regrupat pentru a opri toate contraatacurile dar cu abilitățile sale și libertatea pe care o arată în joc îimi amintește de un adevărat număr 10. Și să vezi asta de la un mijlocaș central este ceva destul de rar.”

Mihai n-a vrut să-și completeze profilul, așa că l-au completat colegii de redacție. Pasionat de cricket și oină, fan Margareta Pâslaru și Sofia Vicoveanca, entuziast al goblenului. Președintele fan-club-ului Shane Cojocărel. "Ianoși e regele miștoului cum Jean Pădureanu era regele blaturilor" - apreciere de Dan Dracea, din aprilie 2019.