Podcast-ul Tackle Show a fost bine primit în comunitățile pasionaților de fotbal din România și, pentru că vrem să-l facem mai bun, cu fiecare ediție pe care o înregistrăm, am convins un om care a trăit mult mai mult fotbal decât noi, pentru că fotbalul este parte din meseria lui. Ion Alexandru, comentator ProX și pasionat de fotbal, ni s-a alăturat în studioul Tanănana și iată ce a ieșit:

Alături de Mihai Rotariu și de Ion Alexandru am discutat cu invitatul nostru despre:

  • Pasiunea pentru fotbal și experiențele marilor stadioane ale lumii pe care Ion Alexandru a comentat meciuri de Liga Campionilor și nu numai.
  • Ce urmează în dezvoltarea lui Tottenham Hotspur?
  • Ce tânăr jucător al lui Spurs se va impune la prima echipă, după ce Harry Winks a reușit să pătrundă în circuitul lui Pochettino.
  • Poch, Kane, Eriksen sau Alli, cine va părăsi primul clubul lui Daniel Levy?
  • Avancronica etapei 30 din Premier League, în special a derby-ului Manchester United – Liverpool.
  • Ca de fiecare dată, la final, am răspuns întrebărilor trimise de prietenii Tackle.ro.

Abonează-te la newsletter-ul nostru, cu recomandări de articole din fotbal și program de fotbal la TV pentru weekend, livrat în fiecare vineri!

La final, ne-am provocat reciproc să pronosticăm primul 11 al Angliei la începutul Campionatului Mondial din Rusia! Pe Ion Alexandru îl găsim pe IonAlexandru.ro, cu articole despre sport și în special despre fotbal.

Nu uita: ne poți contrazice oricând… după ce asculți noul nostru episod din podcast-ul Tackle Show!

Melodia de pe fundalul podcast-ului.

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *