Tackle Show

Podcast Tackle Show #23: Plăcerea de a trăi fotbalul pe stadion

Andrei Otineanu și Costi Soare ne povestesc despre meciurile pe care le-au văzut din peluzele din întreaga lume.

De câte ori ai ocazia să stai de vorbă nu cu unul, ci cu doi oameni pe care-i admiri? Și în plus să fie amândoi cu 10 ani mai tineri decât tine? Pentru Tackle Show #23 i-am avut invitați pe Costi Soare, fanul Burnley ale cărui vlog-uri de meci le poți vedea pe canalul nostru de Youtube, și pe Andrei Otineanu, de la Romanian Groundhopper, care și-a propus să vadă, din peluze, 100 de meciuri în sezonul trecut! Plăcerea de a trăi fotbalul pe stadion este subiectul de astăzi.

Alături de Mihai Rotariu, acest Steven Gerrard al redacției Tackle, iată despre ce am povestit în episodul 23 al podcast-ului Tackle Show:

Tackle Show se poate asculta prin link-ul de mai sus sau direct pe Soundcloud. Podcastul nostru este înregistrat în studioul Tanănana, cu ajutorul oamenilor buni de acolo, cărora le mulțumim.

În următoarele două ediții vom discuta mai mult despre transferuri, pentru că debutul sezonului în Premier League este la doar două săptămâni distanță! Stați pe-aproape, începe seria Previziuni din presezon 2018/2019, în care analizăm șansele fiecărei echipe din prima ligă engleză

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close