Tackle Show a ajuns la episodul cu numărul 24, în ultima săptămână dinaintea startului noului sezon din Premier League. Mihai Rotariu, gazda podcast-ului nostru despre fotbal, are alături 2 invitați din presa sportivă:

  • Ciprian Poloni, jurnalist sportiv la telekomsport.ro, campion al Ligii Fantasy Premier League Romania in 2017.
  • Mihai Ianoși, „unicul fan” Newcastle United din România.

În această ediție analizăm cele mai importante transferuri realizate de echipele din Premier League, discutăm despre candidatele la titlu în Anglia, prezentăm noul sezon de Fantasy Premier League și oferim câteva sfaturi prețioase în altcătuirea echipei pentru FPL.

Tackle Show se poate asculta (cu mare atenție, desigur) aici, sau pe Soundcloud. Mai e doar o săptămână până începe nebunia în Premier League!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Mihai n-a vrut să-și completeze profilul, așa că l-au completat colegii de redacție. Pasionat de cricket și oină, fan Margareta Pâslaru și Sofia Vicoveanca, entuziast al goblenului. Președintele fan-club-ului Shane Cojocărel. "Ianoși e regele miștoului cum Jean Pădureanu era regele blaturilor" - apreciere de Dan Dracea, din aprilie 2019.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.