Programul TV pentru etapa 15 din Premier League este unul foarte generos, cu 7 meciuri transmise de Eurosport și Dolce:

  1. Watford vs Everton, sâmbătă, de la 14:30, pe Eurosport 1. Everton n-a mai câștigat din Octombrie, Watford vine după două înfrângeri (Stoke și West Brom), va fi luptă. Revenirea lui Everton e așteptată dintr-o clipă în alta, iar de la Watford niciodată nu șțim la ce să ne așteptăm. 1×2.
  2. Arsenal vs Stoke, sâmbătă, de la 17:00, pe Eurosport 1. Încă un galop pentru Alexis Sanchez, care a ajuns la performanța de a fi implicat într-un gol per meci, în ultimele 25 de partide jucate de Arsenal? Stoke n-are speranțe de a urca mult mai sus și e la 8 puncte de retrogradare, adică aproximativ acolo unde îi e locul de câțiva ani încoace.
  3. Leicester vs Manchester City, sâmbătă, de la 19:30, pe Eurosport 1. E foarte interesant de urmărit cum se va schimba jocul lui Leicester o dată cu pauza de cupe europene (care va ține mai bine de două luni), mai ales că acum sunt la doar două puncte de retrogradare. Manchester City e fără Aguero, Fernandinho și Otamendi, dar are orgoliul rănit și probabil că îi vor descopune pe campionii Angliei la scor, mai ales că Iheanacho joacă primul din cele 4 meciuri care-i pot defini traiectoria de carieră. Vulpile au luat 4 de la United și Liverpool și 3 de la Chelsea (și 5 de la Porto în UCL, să nu uităm), iar fără play-maker-ul Danny Drinkwater jocul nu le merge deloc. 
  4. Chelsea vs West Brom, duminică, de la 14:00, pe Dolce Sport 1. O fi West Brom în formă, dar merg pe Stamford Bridge, unde Chelsea a luat doar 4 goluri în acest sezon, dintre care doar unul în ultimele două luni. În efectiv complet (joacă Diego Costa, revine și Matic), echipa lui Conte are 3 puncte ușoare în față.
  5. Manchester United vs Tottenham, duminică, de la 16:15, pe Dolce Sport 1. Derby-ul etapei se joacă fără prea mare miză. Tottenham are 6 puncte peste United. Toată presiunea va fi pe United, care face un sezon sub așteptări, al treilea la rând deja. Va fi Zlatan vs Kane, Pogba vs Eriksen, Lloris vs De Gea. Remarc și revenirele lui Baily la United și Alderweireled la Tottenham, cruciale pentru forma echipelor în perioada care urmează. United și Spurs au făcut cele mai multe egaluri în acest sezon (6 fiecare).
  6. Southampton vs Middlesbrough, duminică, de la 16:15, pe Dolce Sport 2. Sfinții l-au pierdut pe golgeterul Charlie Austin, în meciul din Europa League, și vor ataca cu Shane Long, flancat de Redmond și Boufal. Middlesbrough și-a făcut jumătate din puncte acestui sezon în ultimele 5 meciuri, aș zice că sunt în formă. Previziunea mea un meci de 0-0 sau cel mult o victorie 1-0 pentru Southampton. 
  7. Liverpool vs West Ham, duminică, de la 18:30, pe Dolce Sport 2. Cel mai bun atac primește vizita uneia dintre cele mai slabe apărări din Premier League (Hull a luat tot 29, Swansea 31). Liverpool are foame de revanșă în fața suporterilor după înfrângerea cu Bournemouth, nu cred că scapă West Ham cu puncte de pe Anfield.

Toate modificările pentru etapa 15 din Fantasy Premier League se pot face până sâmbătă, la ora 13:30. Publicăm în curând ponturile noastre de etapă!

Programul complet al etapei 15 din Premier League

Watford vs Everton, sâmbătă, 14:30, Eurosport 1

Arsenal vs Stoke, sâmbătă, 17:00, Eurosport 1

Burnley vs Bournemouth, sâmbătă, 17:00

Hull vs Crystal Palace, sâmbătă, 17:00

Swansea vs Sunderland, sâmbătă, 17:00

Leicester vs Manchester City, sâmbătă, 19:30, Eurosport 1

Chelsea vs West Brom, duminică, 14:00, Dolce Sport 1

Manchester United vs Tottenham, duminică, 16:15, Dolce Sport 1

Southampton vs Middlesbrough, duminică, 16:15, Dolce Sport 2

Liverpool vs West Ham, duminică, 18:30, Dolce Sport 2

Ne puteți urmări pe Facebook și Twitter, unde vom avea informații de ultimă oră pe parcursul etapei.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.