În această etapă cu numărul 28 a sezonului din Premier League se dispută doar patru meciuri, restul de cinci  fiind amânate datorită sferturilor de finală din FA Cup.

Programul TV  include 2 meciuri transimse de Eurosport1 și Dolce Sport1 :

  • Everton – West Brom , sâmbătă ora  17:00, Eurosport 1 –  cele două vecine de clasament (locul 7 Everton , locul 8 WBA) nu au reușit să obțină nimic în ultima etapă din Premier League. Everton a pierdut confruntarea de pe White Hart Lane (3-2), în timp ce West Brom a suferit a doua înfrângere acasă în acest sezon, surprinzător, cu Crystal Palace (2-0). În tur Everton s-a impus(2-1), însă ultima deplasare pe Goodison Park a băieților lui Tony Pulis  a însemnat o victorie (1-0).
  • Liverpool – Burnley , duminică ora 18:00, Dolce Sport 1 –  două lucruri de menționat : Liverpool are probleme serioase în acest sezon cu echipele din a doua jumătate a clasamentului, în timp ce Burnley e cea mai slaba echipă din Premier League raportându-ne la meciurile din deplasare, cu doar 2 puncte în cele 13 meciuri de până acum. Doar 6 întâlniri directe între cele doua echipe, fără rezultate de egalitate (4 victorii Liverpool, 2 victorii Burnley) .În tur, pe Turf Moor, băieții lui Sean Dyche s-au impus cu 2-0. Dorința de răzbunare a meciului tur, forma slabă din deplasare a celor de la Burnley, dar și ultimele două victorii de pe Anfield, ne fac să credem că Liverpool are un meci destul de ușor, cel puțin la prima vedere.

PROGRAM COMPLET pentru etapa 28 din Premier League

Bournemouth – West Ham, sâmbătă, 17:00

Everton – West Brom, sâmbătă, 17:00

Hull City – Swansea, sâmbătă, 17:00

Liverpool – Burnley, duminică, 18:00

Ponturile noastre pentru etapa 28 din Fantasy Premier League.

MECIURI AMÂNATE

Crystal Palace – Tottenham

Middlesbrough – Sunderland

Arsenal – Leicester

Southampton – Manchester United

Chelsea – Watford

Dacă vă plac articolele de pe site, ne puteți urmări pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube.

Cormoran de la 9 ani. Iubitor al sportului în general, pasionat de zona IT, student la informatică.

    2 replies on “Premier League, etapa 28 – avancronică și program TV”

    Comments are closed.