În sezonul 2021/2022, Eurosport va transmite în continuare Premier League în România, în exclusivitate. Fiecare etapă va putea fi urmărită pe Eurosport 1 și Eurosport 1 HD, alături de emisiunea de analiză Premier League Show.

Premier League debutează pe 13 august cu meciul Brentford – Arsenal și programează încă din prima etapă un derby ce se anunță important în lupta pentru titlu, Tottenham – Manchester City (duminică, 18:30, Eurosport 1).

Celalalte candidate la titlu au programate primele meciuri sâmbătă, când Manchester United primește vizita lui Leeds (14:30, Eurosport 1), Chelsea pe cea a lui Crystal Palace (17:00, Eurosport 1), iar Liverpool joacă în deplasare la Norwich (19:30, Eurosport 1).

Campionatul englez se încheie pe 22 mai 2022.

May be an image of 4 people, suit and text that says "EUROSPORT SÂMBĂTĂ, ORELE13.30, 16.30 DUMINICĂ, ORELE15.00, ORELE 18.00 Premier League SHOW"

Pentru o experiență completă, Eurosport aduce, alături de transmisiunile meciurilor, și emisiunea Premier League Show. Aflată la al treilea sezon, emisiunea va fi găzduită de Ion Alexandru și Emanuel Terzian și va beneficia de prezența analiștilor Eurosport Lucian Sănmărtean și Gabriel Cânu. Premier League Show va fi în fiecare sâmbătă și duminică, în direct pe Eurosport 1.

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România pe Facebook, abonează-te la newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp, și urmărește-ne pe Facebook, Instagram, YouTube și Discord.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *