Săptamâna asta va rămâne în istoria fotbalului românesc cu o poveste mai puțin fericită. Echipa națională a României U19 a ratat calificarea la EURO 2018, pierzând cu 1-2 ultimul meci din Turul de Elita, cu Ucraina, după ce au condus cu 1-0. Puștii conduși de Adrian Boingiu aveau nevoie de un egal pentru a merge la turneul final din Finlanda… Avem o problemă de mentalitate sau, din nou, niște ghinion ne ține acasă? Discutăm despre ratarea calificării la EURO U19 și la multe altele alături de Mihai Dolinschi, comentator sportiv la Telekom Sport, în episodul 9 din podcast-ul de fotbal Tackle Show!

În studioul Tanănana, alături de colegul Mihai Rotariu și de invitatul nostru, Mihai Dolinschi, atacăm prin alunecare (cu tackle, v-ați prins?) subiectele săptămânii fotbalistice:

  • Viitorul fotbalului românesc pe care-l întrezărim la echipele naționale U19 și U21. Avem o problemă de mentalitate sau doar ghinion
  • Pasiunea pentru fotbal: de unde începe, cum se dezvoltă. Vorbim despre fotbaliști de legendă și cluburi uriașe.
  • Avancronica pentru etapa 32 din Premier League, în care se joacă un nou derby londonez: Chelsea – Tottenham, meci cu potențial de a fi decisiv în lupta pentru top 4 și, implicit, pentru prezența în Liga Campionilor din sezonul următor.
  • Răspundem întrebărilor venite de la prietenii noștri de pe Facebook.

Podcast-ul Tackle Show este disponibil pe Soundcloud. Pașii sunt simpli: asculți, ne contrazici sau dai un share să ne asculte și alții, rămânem prieteni oricum.

PS: Le mulțumim prietenilor de la Tanănana pentru că ne pun la dispoziție studioul lor de radio în fiecare săptămână!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *