UCL draw

Meciurile eliminatorii din optimile UCL se vor disputa pe 14, 15, 21 și 22 februarie, iar returul se va disputa pe 7, 8, 14 și 15 martie.

Manchester City – AS Monaco
Real Madrid – Napoli
Benfica – Borussia Dortmund
Bayern – Arsenal
Porto – Juventus
Bayer Leverkusen – Atletico Madrid
PSG – Barcelona
Sevilla – Leicester

Barcelona, PSG, Arsenal și Bayern se întâlnesc între ele în optimi aproape în fiecare an. Ar fi bine ca aceste 4 echipe să își facă o grupă separată și primele 2 să joace apoi direct în semifinale. Suporterii lui Arsenal mereu au zis că dacă vrei să eviți echipele mari, trebuie să câștigi grupa în UCL. Asta nu i-a ajutat pe cei de la Arsenal.

Leicester, chair dacă nu întâlneste Barca sau Real, va avea un meci greu contra celor de la Sevilla. Sevilla nu mai e în Europa League, acolo unde era o echipă de neînvins, o echipă cu o armură de erou de legendă.

Napoli (alături de Leicester și Monaco)sunt echipele cele mai slabe cu care putea pica Real Madrid, dar asta cel puțin pe hârtie. Ciudat e că Napoli a terminat prima în grupă în Champions League, că apoi să pice la tragerea la sorți cu cea mai bună echipă din lume în acest moment.

Sportiv, parior și creator de conținut. Sunt născut în orașul în care a domnit legenda românilor - Vlad Țepeș. Sunt cel care a pus întrebarea: Auzi, dar tu salvezi toate chestiile astea undeva, nu?