După demolarea Stelei pe Național Arena, Manchester City joacă azi una dintre cele mai grele deplasări din Premier League, întâlnind pe Stoke City. Pe Britannia Stadium doar Liverpool și Tottenham au plecat cu 3 puncte sezonul trecut, dintre candidatele la locurile de Liga Campionilor.

De la Stoke lipsește Xherdan Shaqiri (accidentat la gambă), înlocuit de Joe Allen, dar și portarul Jack Butland (încă nerefăcut după accidentare de sezonul trecut), fiind înlocuit de veteranul de 40 ani, irlandezul Shay Given.

La Manchester City este în continuare indisponibil căpitanul Kompany, iar Nolito rămâne pe bancă de această dată, Jesus Navas e titular.

Iată echipele de start:

Stoke (4-5-1): Given; Bardsley, Shawcross (C), Wollscheid, Pieters – Imbula, Whelan; Bojan, Allen, Arnautovic –  Diouf

Manchester City (teoretic 4-2-3-1, practic nu putem ști ce va juca Guardiola): – Caballero – Zabaleta (C), Kolarov, Stones, Otamendi – Fernandinho, Navas, Silva, Sterling, De Bruyne – Aguero

Ce credeți că va mai inventa Pep Guardiola pentru a sparge una dintre cele mai tari nuci din campionatul englez?

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.