Tackle Show este susținut de Betfair, platforma care te lasă să-ți alegi propriile cote pe care pariezi.

În lipsa lui Dan Dracea (din nou), Vlad Bogos a moderat un nou podcast despre Premier League, alături de Mihai Rotariu, Mihai Ianoși și Alex Avram. Iată despre ce s-a discutat:

  • Care este cea mai mare slăbiciune a fiecărei echipe din Big 6? Sunt momente de căutări frenetice, deorece Arsenal nu era de găsit în clasament. Am răzbit, până la urmă!
  • Marea șansă a lui Fulham de a nu retrograda este că sunt echipe care nu știu să înscrie goluri și astfel par mai inapte decât Fulham. Dezbatem șansele
  • Jucăm Buy/Sell/Hold cu fotbaliști din Fantasy Premier League, câte o rundă pentru fiecare poziție. Spoiler: nu ne-am înțeles la niciun transfer…
  • Mai poate crește Leicester o dată cu revenirile lui Ndidi, Soyoncu și Pereira?
  • Anticipăm fotbalul care se va juca în Manchester Derby, sâmbătă seara.

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România. Newsletter-ul nostru vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *