La Tackle Show sărbătorim, cu entuziasm, evenimentele fericite din Premier League, dar cum nu avem mereu astfel de ocazii… de data asta am vorbit despre cum va câștiga Manchester City titlul în acest sezon și nu numai. Alături de Mihai Ianoși, cel mai bun producer de podcast sportiv din România, și de invitata noastră specială, Andreea Cio, de la RujPeBara.ro, discutăm despre

  • Relația strânsă dintre soliditatea defensivă și trofeele câștigate.
  • Este Leicester un over-achiever sau doar o echipă care culege roadele unei creșteri bine planificate?
  • Cum definim succesul pentru Arsenal la finalul acestui sezon? Ce ar trebui să se întâmple pentru a vorbi despre un sezon de succes pentru Arteta &co?
  • Mersesyside Derby în weekend și care dintre echipe va avea forța de a se redresa în derby-ul de tradiție al orașului Liverpool.
  • Fulham vs Sheffield, un duel al disperării și, poate, un răspuns la întrebarea: Mai poate scăpa vreo echipă din zona roșie?

Cu Andreea vorbim și despre noul ei proiect: „Merită să le facem statuie”, în care și-a propus să spună poveștile oamenilor care investesc pasiune și energie în fotbal și pe care… nu-i cunosc decât prea puțini dintre noi.

💬⚽ La o discuție cu „Domnu’”. Proiectul frumos al unei echipe de cartier 👉 Rubrica 🗽 „Merită să le facem statuie”…

Posted by Ruj Pe Bară on Friday, 5 February 2021

Primul episod este deja publicat, iar pe Andreea o găsiți pe RujPeBara.ro, pe Facebook și pe Instagram.

Urmărește și ascultă Tackle Show pe platforma ta favorită:

Nu uita să ne lași un like sau un review, să te abonezi și să împarți podcastul și cu prietenii tăi dacă ți-a plăcut. Mulțumim!

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România. Newsletter-ul nostru vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.