Tackle Show este susținut de Betfair, platforma care te lasă să-ți alegi propriile cote pe care pariezi.

La capătul unor îndelungi deliberări, am ales o tripletă ofensivă cu valențe defensive de elită pentru noul episod de podcast Tackle Show. Din îndepărtatul Stoke-on-Trent, a fost alături de noi însuși Andrei Silion (cunoscut comunității de fani Premier League români drept Salas), în încercarea de a demonstra că poate performa „on a rainy night in Stoke”. Din studiourile Tackle din București au intrat la microfoane producerul Mihai Ianoși, dar și Vlad Bogos în rol de moderator. Atât s-a putut, dar nici nu au fost reclamații.

Subiecte de dezbatere au fost destule:

 1. Promovarea din Championship. Cine se alătură celor de la Norwich și celor de la Watford pentru sezonul viitor?
 2. Am încercat să identificăm, fără vreo urmă de îndoială, șocul etapei 33 din Premier League, alegând dintre: Punctul smuls de Newcastle pe Anfield; Victoria lui Sheffield United, când echipa nu mai luptă pentru nimic; Cât de slabă a fost Wolverhampton în dezastrul cu Burnley?
 3. Pentru cine ar fi un dezastru lipsa din Liga Campionilor în sezonul viitor?
 4. Scenariul prin care locul 4 din Premier League nu va merge în Liga Campionilor!
 5. Finala League Cup. Ne-am întrebat dacă avem ceva de discutat despre un meci care s-a jucat din obligație.
 6. Marele derby din etapa viitoare de Premier League.
 7. Fotbaliștii care ar merita să intre în Premier League Hall of Fame după Shearer și Henry.

Iată și podcastul:

Despre semifinalele Ligii Campionilor vom discuta într-un Tackle Show Online, live pe Facebook și pe Youtube în seara asta, înainte să înceapă meciul dintre Chelsea și Real Madrid.

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România. Newsletter-ul nostru vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *