Pentru Tackle Show #26 Mihai Rotariu i-a avut invitați, în studioul Tanănana, pe Andrei Silion aka SALAS, Vlad Rotariu și Mihai Ianoși.

Dezbaterea din episodul 26 al podcast-ului Tackle Show a fost una aprinsă și s-a axat pe evoluția primelor partide din Premier League. 

1. Echipele din Big 6 la început de sezon în Premier League;
2. Ce jucător debutant în competiție va impresiona cel mai mult;
3. Care va fi primul manager demis din Premier League;
4. Avancronica etapei 3 din Premier League.

https://soundcloud.com/podcasting-romania/tackle-show-26

Poți asculta Tackle Show pe link-ul de mai sus sau direct pe Soundcloud, așa că ascultă-ne, ca să ne poți contrazice!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.