Tackle Show podcast a ajuns la ediția cu nr. 29, una în care Mihai Rotariu îi are ca invitați pe:

  • Mihai Ianoși, colegul nostru de la Tackle.ro, convocat de la echipa ProSport.
  • Teodor Irimia, președinte și membru fondator al fan clubului Arsenal Supporters Club România.

Emisiunea este înregistrată, așa cum v-am obișnuit, în studioul prietenilor de la Tanănana. Subiectele principale de dezbatere din această săptămână sunt:

  • Fanii Arsenal din România – istoricul clubului, ce beneficii au cei care aderează și ce se va întâmpla la întâlnirea anuală națională de la Craiova.
  • Meciurile echipelor britanice din Premier League – o scurtă analiză a meciurilor făcute de Spurs și Liverpool în Champions League. Emisiunea a fost înregistrată miercuri seara, când rezultatele de la City și United încă nu erau cunoscute.
  • Avancronica și pronosticuri pentru etapa ce urmează din Premier League – băieții pun în ordine cronologică  lupa pe meciurile din etapa a șasea, oferind totodată programul televizărilor în România.

Ascultați-ne aici sau direct pe Soundcloud:

Dacă îți place ce citești pe acest site, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.