Când este un club de fotbal în criză? Exagerează oare fanii care văd negru în fața ochilor după două victorii sau un scandal din presă? Nu puteam răspunde de unul singur, așa că, alături de Mihai Rotariu, i-am invitat pe Silviu Samuilă (Telekom Sport) și pe Ion Alexandru (ProTV) la o discuție într-un nou episod al podcast-uluid e fotbal Tackle Show. Ediția 30!

Subiectele episodului înregistrat în studioul prietenilor de la Tanănana:

 1. Ce înseamnă o criză a unui club de fotbal?
  • Discutăm despre AS Roma și începutul ezitant de sezon al semifinalistei ediției trecute din Champions League, venită după o campanie de achiziții interesantă, cu tineri precum Justin Kluivert sau Ante Coric ajungând pe Olimpico.
  • Trecem apoi la Manchester United, unde liderul vestiarului, campionul mondial Paul Pogba, este în conflict aproape deschis cu managerul Jose Mourinho. Există vreo ieșire din acest clenci, care să nu provoace și mai multă angoasă fanilor?
 2. La meciurile lui Manchester City și Arsenal s-au văzut multe locuri goale în ultimele săptămâni. Căutăm posibile cauze.
 3. Prefațăm etapa 7 din Premier League, a cărui program îl găsești aici, și în care vom vedea Chelsea – Liverpool, la doar 3 zile de la victoria Albaștrilor din Cupa Ligii (2-1).

Ascultă podcastul nostru aici sau direct pe Soundcloud și dă-l mai departe oricui are argumente să ne contrazică.

Dacă îți place ce citești pe acest site, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Un comentariu la “Tackle Show #30: Când este un club de fotbal în criză?”

  • furtuna
   08/10/2018 at 22:06

   Sa-i spuna cineva lui Samuila ce cifre a avut Pogba sezonul trecut la united si cat influenteaza jocul echipei, in comparatie cu Herrera, Fellaini, Matici si restu. Ca nu e Messi, nu e vina lui.