În premieră mondială, ediția Tackle Show #37, înregistrată ieri, a ajuns online!

În studioul prietenilor de la Tanănana, gazda show-ului, Mihai Rotariu, i-a avut ca invitați pe Ion Alexandru (PRO TV & ionalexandru.ro) și Ioana Cosma (PRO TV & PRO X).

O dată în plus, la Tackle Show stau față în față un fan Liverpool, un fan Spurs și unul al tunarilor, astfel că, discuțiile s-au concentrat pe:

  • Cum devii fan Arsenal în România și cum arată echipa ideală din istoria clubului.
  • A greșit Emery mutările tunarilor din vară?
  • Ce echipă va ieși victorioasă din lupta în 3 pentru ultimul loc care duce în Champions League: Chelsea, United sau Arsenal?
  • Cum se va descurca Tottenham fără Kane, Alli și Son?
  • Ce echipă merge alături de City în finala Cupei Ligii, după returul semifinalei Chelsea vs. Spurs, care se va disputa în seara asta?
  • Analiza meciurilor din etapa viitoare de Premier League.

Ascultați Tackle Show aici sau direct pe Soundcloud.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *