În vreme ce City se pregătea să revină pe primul loc în Premier League, gașca podcast-ului Tackle lansa ediția Tackle Show #38, cu berea la purtător. De ce?

Cu aproximativ un an în urmă, în apartamentul Zecarului Dan Dracea înregistram primele două episoade ale podcastului. Mai mult, acum 30 de ani se lansa Eurosport, postul care a asigurat o mare parte din timp legătura românilor cu fotbalul european la nivel de club. Noroc, la mulți ani!

În studioul prietenilor de la Tanănana, gazda show-ului, Mihai Rotariu, i-a avut ca invitați pe Dan Dracea (Zecarul, Eurosport) și Mihai Ianoși (ProSport, Tackle.ro), iar discuțiile s-au concentrat pe:

  • Cursa pentru tilul Premier League.
  • Poate Tottenham să păstreze ritmul cu primele două combatante?
  • Cine prinde ultimul tren pentru viitoarea ediție a Champions League: Chelsea, United sau Arsenal?
  • Transferurile iernii în Premier League: Higuain, Almiron, Denis Suarez, etc.
  • Ce șanse au United și Spurs în meciurile de săptămâna viitoare din Champions League?
  • Avancronica etapei viitoare de Premier League.

Ascultați Tackle Show aici sau direct pe Soundcloud.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.