Sunt momente în care simți nevoia să dezbați chestiuni fotbalistice în compania unor experți echilibrați, care-ți pot oferi argumente irefutabile pentur a-ți lămuri dilemele. În afară de acestea, există și momente când la microfoanele Tanănana se adună 3 bărbați extrem de subiectivi și așa se apare o nouă etapă a podcast-ului Tackle Show #39.

Dan Dracea, paragrafist de frunte și autor al Zecarului, alături de Mihai Ianoși, președintele fan-clubului Rafa Benitez din România, răspund chemării mele la o dezbatere (mai multe, de fapt) despre:

  • Necazul pățit de Chelsea pe Etihad. 6-0 cu Manchester City și Maurizio Sarri e sub și mai multă presiune.
  • Cât de mult ar conta în lupta pentru titlu o accidentare a lui Aguero? Dar a lui Salah? Care ar avea impact negativ mai mare pentru echipă?
  • Va rămâne Ole Gunnar Solskjær la Manchester United și din vară? Știe meserie sau doar psihologie?
  • Cine este cel mai iscusit antrenor din Premier League, din afara Big 6? Cel cu un trofeu Champions League în palmares, cel care și-a dus echipa din Liga a patra până în Premier League (unde stă bine de 3 sezoane!), cel căruia nu-i știe numele corect sau cel… cu barbă?

Sunt mult mai multe subiecte în podcastul nostru și nu uităm nici să răspundem corect,precis și deloc concis întrebărilor prietenilor noștri de pe Facebook. A fost bine.

Ascultați Tackle Show aici sau direct pe Soundcloud.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *