Când Vladimir Pagu ne-a anunțat că o să vină prin București, ne-a pus o condiție – venea doar dacă îi garantam un scaun înalt și un microfon bun în studioul celor de la Tanănana, la podcast. Zis și făcut.

În altă ordine de idei, mai în glumă, mai în serios, Dan Dracea amenința de câteva ediții încoace că ar putea să modereze un Tackle Show, așa că oportunitatea i-a fost pusă în față cu această ocazie specială.

Cu un „desfășurător” profesionist în brațe și cu revenirea în prim-plan a Premier League scăpându-l de rușinea de a nu urmări naționalele sau Serie A (subiectele ultimelor podcasturi), s-a așezat lângă Vladimir, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși mai întâi la o cafea și apoi la niște microfoane.

S-a vorbit cu Capatos și organizare despre:
1. Ce mâncăm, care sunt orașele noastre favorite și ce nume importante avem în agenda telefoanelor noastre.
2. Primele retrogradate din Premier League, ce vor face ele în anonimatul Championship și cine le va urma acolo.
3. Lupta pentru titlu și analiza celor două candidate la trofeu când intrăm pe ultima turnantă.
4. Cum lupta pentru locurile 3-4 este deja decisă fiindcă… am decis noi.
5. Care merită să fie echipa care să se intituleze best of the rest în Premier League.
6. Semifinalele FA Cup, unde două dintre pretendentele de mai sus vor păși pe Wembley la o zi după ce Manchester City va da de pământ cu Brighton.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe FacebookInstagramTwitterYoutube și Soundcloud

Mihai n-a vrut să-și completeze profilul, așa că l-au completat colegii de redacție. Pasionat de cricket și oină, fan Margareta Pâslaru și Sofia Vicoveanca, entuziast al goblenului. Președintele fan-club-ului Shane Cojocărel. "Ianoși e regele miștoului cum Jean Pădureanu era regele blaturilor" - apreciere de Dan Dracea, din aprilie 2019.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *