Tackle Show

Tackle Show #47: Cel mai strâns campionat din istorie?

La Tackle Show #47 am marcat revenirea pe teren a unui titular incontestabil din echipa Tackle de podcast. Este vorba despre Ion Alexandru. Proporțional vorbind, Ion a lipsi de la podcast mai puțin decât a făcut-o Messi la meciurile Barcelonei.

O altă revenire, pe postul de ‘conducător de joc’ de data aceasta, este cea a moderatorului Mihai Rotariu, care își reia rolul, tot după două etape de absență. Astfel, Mihai a propus invitaților Ion Alexandru (PRO TV) și Mihai Ianoși (ProSport, Tackle.ro) următoarele teme de dezbatere:

  • Returul sferturilor Champions League – miracolul Ajax și geniul lui Messi.
  • Șansele pentru titlu în Premier League, în contextul programului aglomerat de semifinalele Champions League.
  • Lupta pentru ultimele 2 locuri care asigură participarea directă în grupele Ligii Campionilor.
  • Cine ia ‘Everton Cup’ (locul 7) – Leicester, Wolverhampton, Watford sau chiar Everton?
  • Există încă speranță în lupta pentru evitarea retrogradării. Cine pică? Cardiff sau Brighton?
  • Avancronica etapei viitoare din Premier League.

Sigur, am răspuns și întrebărilor venite de la prietenii noștri de pe Facebook pe parcursul emisiunii, prilej pentru a vă mulțumi pentru provocările pe care ni le propuneți săptămânal!

Dacă îți place ce citești sau asculți pe Tackle.ro, abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail. Ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.  

Tags

Mihai Rotariu

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid sau AS Roma. Consultant în cybersecurity, iar în timpul liber DJ, dătător cu părerea în ale sportului și puternic pasionat de cinematografie. Ar mai fi, dar în viață mai tre' să fii și modest ;)

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close