La Tackle Show #47 am marcat revenirea pe teren a unui titular incontestabil din echipa Tackle de podcast. Este vorba despre Ion Alexandru. Proporțional vorbind, Ion a lipsi de la podcast mai puțin decât a făcut-o Messi la meciurile Barcelonei.

O altă revenire, pe postul de ‘conducător de joc’ de data aceasta, este cea a moderatorului Mihai Rotariu, care își reia rolul, tot după două etape de absență. Astfel, Mihai a propus invitaților Ion Alexandru (PRO TV) și Mihai Ianoși (ProSport, Tackle.ro) următoarele teme de dezbatere:

  • Returul sferturilor Champions League – miracolul Ajax și geniul lui Messi.
  • Șansele pentru titlu în Premier League, în contextul programului aglomerat de semifinalele Champions League.
  • Lupta pentru ultimele 2 locuri care asigură participarea directă în grupele Ligii Campionilor.
  • Cine ia ‘Everton Cup’ (locul 7) – Leicester, Wolverhampton, Watford sau chiar Everton?
  • Există încă speranță în lupta pentru evitarea retrogradării. Cine pică? Cardiff sau Brighton?
  • Avancronica etapei viitoare din Premier League.

Sigur, am răspuns și întrebărilor venite de la prietenii noștri de pe Facebook pe parcursul emisiunii, prilej pentru a vă mulțumi pentru provocările pe care ni le propuneți săptămânal!

Dacă îți place ce citești sau asculți pe Tackle.ro, abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail. Ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.  

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *