Deși a trecut numai o săptămână de când am luat ultima dată la puricat transferurile și știrile notabile ale verii, altele deja au avut loc, astfel încât ne-am strâns din nou pentru etapa 51 de podcast Tackle Show!

Dan Dracea a fost asistat de Mihai Ianoși și Mihai Rotariu, în studio-ul Tanănana, unde s-au dezbătut subiectele fierbinți ale săptămânii:

  1. Community Shield: amical de gală sau trofeu râvnit?
  2. Ultimele noutăți de la echipele care au mișcat pe piața transferurilor. Vorbim aici în special de Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham și Wolves, cu toate numele mari asociate lor: Pepe la Arsenal, declarațiile lui Klopp sau Pochettino, Sane își ia adio de la Premier League, Lukaku la Juve, Dybala la United, e Wolves mai bună ca anul trecut?
  3. Întrebările voastre despre Premier League; am răspuns la cât de multe am putut, atingând cât mai multe subiecte, și credem că ne-am descurcat cât de cât impecabil.

Pentru că ne-ați cerut asta, am făcut ca podcastul să fie disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Până reîncepe fotbalul din Anglia, nu uitați de newsletter-ul nostru și de previziunile din presezon!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *