Tackle Show

Tackle Show #54: A început lupta pentru titlul din Premier League!

În timp ce vasta majoritate a populației adulte își vede de concedii și de relaxare, undeva în București, trei tipi pasionați de fotbal invadează un studio de radio și, pentru că nimeni nu-i oprește (ba chiar unii îi încurajează), înregistreaza un podcast. Dan Dracea, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși sunt eroii de care comunitatea de fani Premier League din România are nevoie, iar împletirea vocilor lor se numește Tackle Show, ajuns la etapa 54.

Fiind niște băieți de ispravă, cei trei care au îmblânzit microfoanele prietenilor de la Tanănana, au dezbătut trei subiecte importante, atât pentru societate, dar mai ales pentru fanii fotbalului din Premier League:

  1. Fotbalul jucat în etapa a doua din Premier League, dar mai ales cel al mașinăriei de fotbal numită Manchester City și noul ei Nemesis, Tottenham Hotspur.
  2. Întrebările prietenilor Tackle, de pe Facebook, au primit răspunsuri precise.
  3. Avancronica etapei care începe vineri seara și care programează derby-ul singurelor echipe cu maxim de puncte, Liverpool – Arsenal.

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uitați de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Vrei să joci FPL alături de noi? Te așteptăm aici!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close