FeaturedTackle Show

Tackle Show #56: Derby-ul Nordului Londrei explicat

Etapa a 4-a a trecut cu egalitate în Nordul Londrei, Liverpool și City defilând, dar Chelsea și Manchester United lovind noi obstacole.

Săptămâna a patra din Premier League ne-a adus noi meciuri frumoase. Am avut derby-ul dintre Arsenal și Tottenham, am avut un Everton – Wolverhampton entuziasmant, dar și noi surprize în ce privește Big 6. Le analizăm pe toate în podcast, alături de răspunsuri la cele mai importante întrebări de la voi și multe alte subiecte de discuție din Premier League.

Alături de mine, Dan Dracea, i-am avut pe deja-celebri Mihai Ianoși și Mihai Rotariu, dar și pe Ion Alexandru, cel mai nou transfer al Academiei de Fotbal Eurosport.

Premier League va lua pauză în weekend, dar Tackle Show nu va dormi. Te așteptăm și săptămâna viitoare, doar că nu știm cu ce subiecte. Ai idei? Scrie-ne pe Facebook!

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Dan Dracea

Dan Dracea este jurnalist și specialist social media. Scrie despre numeroase sporturi, inclusiv fotbal, pentru mai multe publicații și colaborează cu Tackle.ro de la finalul anului 2017.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close