Săptămâna a patra din Premier League ne-a adus noi meciuri frumoase. Am avut derby-ul dintre Arsenal și Tottenham, am avut un Everton – Wolverhampton entuziasmant, dar și noi surprize în ce privește Big 6. Le analizăm pe toate în podcast, alături de răspunsuri la cele mai importante întrebări de la voi și multe alte subiecte de discuție din Premier League.

Alături de mine, Dan Dracea, i-am avut pe deja-celebri Mihai Ianoși și Mihai Rotariu, dar și pe Ion Alexandru, cel mai nou transfer al Academiei de Fotbal Eurosport.

Premier League va lua pauză în weekend, dar Tackle Show nu va dormi. Te așteptăm și săptămâna viitoare, doar că nu știm cu ce subiecte. Ai idei? Scrie-ne pe Facebook!

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *