Poate fi un meci din etapa a 5-a decisiv pentru a stabili campioana Premier League? Numai timpul ne va spune. Manchester City se împotmolește la Norwich și pierde trei puncte, dar și contactul cu Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp are acum un avans de cinci puncte în fruntea Premier League și pare de neoprit în Anglia.

Alături de mine, Dan Dracea, în studio-ul radio Tanănana s-a aflat Vladimir Pagu. A fost un podcast în doi, probabil primul pe care l-am făcut într-o formulă atât de restrânsă, dar am trecut cu brio prin toate subiectele importante ce meritau menționate după o etapă foarte interesantă din Premier League.

Am vorbit despre lupta pentru titlu, despre jocul de construcție pornit de la portar, despre problemele din apărarea lui Arsenal, dar și despre celelalte meciuri importante ale rundei recent încheiate. Apoi, ca deobicei, am făcut și o mică incursiune spre etapa viitoare, care stă să înceapă. Ce ne mai așteaptă, oare?

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *