Liverpool își continuă parcursul ireproșabil din Premier League cu o a 6-a victorie la rând, de data asta la limită, în dauna feței frumoase a unui Chelsea încă neînțeles. Între timp, Manchester City alege pe Watford pentru a se revanșa după eșecul din etapa trecută și înscrie opt goluri în fața unei echipe deja suferinde, iar rivalii de la United se împotmolesc la Londra cu un West Ham care arată din ce în ce mai bine. Leicester continuă și ea cu o victorie importantă în fața lui Tottenham, iar Arsenal câștigă în zece oameni cu Aston Villa.

După cum vedeți, rezumatul acestui podcast ar fi destul de lung, nu scurt și la obiect ca cel de mai jos.

A fost o etapă plină de întâmplări în Premier League, iar noi suntem aici să le trecem pe toate în revistă într-o oră și ceva de fotbal jucat pe undele audio. Vorbim și despre gala FIFA Best și cum aceasta n-a fost tocmai „best”, dar răspundem și la întrebările pe care ni le-ați lăsat pe Facebook. Trecem la final în revistă ce ne așteaptă în următoarele șapte zile în fotbalul Englez, ca să știți în avans și cam despre ce vom vorbi ediția viitoare.

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *