Etapa a 7-a din Premier League a început cu liderii Liverpool obținând o victorie muncită, importantă, cu Sheffield United. Urmăritorii de la Manchester City nu s-au lăsat mai prejos, câștigând chiar la Liverpool, cu Everton. Weekendul a continuat cu demolarea lui Newcastle de către Leicester City, și s-a încheiat cu meciul de luni dintre Manchester United și Arsenal, pe Old Trafford.

Am vorbit alături de Mihai Ianoși și Mihai Rotariu despre fiecare minge lovită în Anglia și am răspuns câtorva întrebări lansate de voi pe Facebook. Nu în ultimul rând, am aruncat un ochi peste ce va veni – o ultimă etapă înainte de pauza competițională internațională.

După lupte seculare în care de două ori am avut impresia că podcastul „s-a pierdut”, am reușit să-l punem pe site cu întârziere, dar iată-l în plină splendoare:

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *