Tackle Show

Tackle Show #60: După 6 vine 7, așa că etapa a 7-a din Premier League

Manchester United și Arsenal remizează, Leicester marchează cinci, Liverpool câștigă... chinuit?! iar Manchester City își continuă urmărirea. Vorbim despre toate acestea și altele în ediția din această săptămână a podcastului tău favorit.

Etapa a 7-a din Premier League a început cu liderii Liverpool obținând o victorie muncită, importantă, cu Sheffield United. Urmăritorii de la Manchester City nu s-au lăsat mai prejos, câștigând chiar la Liverpool, cu Everton. Weekendul a continuat cu demolarea lui Newcastle de către Leicester City, și s-a încheiat cu meciul de luni dintre Manchester United și Arsenal, pe Old Trafford.

Am vorbit alături de Mihai Ianoși și Mihai Rotariu despre fiecare minge lovită în Anglia și am răspuns câtorva întrebări lansate de voi pe Facebook. Nu în ultimul rând, am aruncat un ochi peste ce va veni – o ultimă etapă înainte de pauza competițională internațională.

După lupte seculare în care de două ori am avut impresia că podcastul „s-a pierdut”, am reușit să-l punem pe site cu întârziere, dar iată-l în plină splendoare:

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Dan Dracea

Dan Dracea este jurnalist și specialist social media. Scrie despre numeroase sporturi, inclusiv fotbal, pentru mai multe publicații și colaborează cu Tackle.ro de la finalul anului 2017.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close