Tackle Show

Tackle Show #61: Concluzii după 8 etape din Premier League – Liverpool este deja campioană?

Titlul e în mâinile celor de la Liverpool, majoritatea echipelor mari au probleme în apărare, Spurs și Manchester United sunt în derivă, iar Watford și Everton trebuie să facă ceva.

A doua pauză competițională din sezonul de Premier League ne permite să tragem linie după primele opt etape și să discutăm despre situația diferitelor echipe din clasament. În formula deja cunoscută 1-2 (Dan – Mihai, Mihai), echipa Tackle Show vorbește despre fiecare club și cum s-a descurcat în acest debut de sezon.

Liverpool e pe cai mari și s-a îndepărtat la 8 puncte de locul secund ocupat de Manchester City, în timp ce Arsenal, Leicester, Chelsea și Crystal Palace (!) sunt urmăritoarele. Deși situația din clasament nu e deloc rea, la Arsenal semnele de întrebare persistă, în timp ce restul echipelor din top 6 au impresionat în debutul de sezon. Criză e cuvântul folosit pentru a descrie însă ce se petrece la Manchester United și Tottenham, unde startul de sezon cu greu ar fi putut fi mai prost.

Vorbim și despre restul clasamentului, un clasament care le găsește pe Everton și Watford în mod special într-o situație puțin așteptată, de a fi în zona retrogradării. Cine se va lupta în final pentru a scăpa de Championship, dar și ce echipe nou-promovate au impresionat și ce pretenții pot avea candidatele la mijlocul clasamentului, discutăm în maniera noastră tradițională: relaxați, cu glume, dar cu păreri și subiecte serioase.

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Dan Dracea

Dan Dracea este jurnalist și specialist social media. Scrie despre numeroase sporturi, inclusiv fotbal, pentru mai multe publicații și colaborează cu Tackle.ro de la finalul anului 2017. Dan este moderatorul podcastului Tackle Show.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close