A doua pauză competițională din sezonul de Premier League ne permite să tragem linie după primele opt etape și să discutăm despre situația diferitelor echipe din clasament. În formula deja cunoscută 1-2 (Dan – Mihai, Mihai), echipa Tackle Show vorbește despre fiecare club și cum s-a descurcat în acest debut de sezon.

Liverpool e pe cai mari și s-a îndepărtat la 8 puncte de locul secund ocupat de Manchester City, în timp ce Arsenal, Leicester, Chelsea și Crystal Palace (!) sunt urmăritoarele. Deși situația din clasament nu e deloc rea, la Arsenal semnele de întrebare persistă, în timp ce restul echipelor din top 6 au impresionat în debutul de sezon. Criză e cuvântul folosit pentru a descrie însă ce se petrece la Manchester United și Tottenham, unde startul de sezon cu greu ar fi putut fi mai prost.

Vorbim și despre restul clasamentului, un clasament care le găsește pe Everton și Watford în mod special într-o situație puțin așteptată, de a fi în zona retrogradării. Cine se va lupta în final pentru a scăpa de Championship, dar și ce echipe nou-promovate au impresionat și ce pretenții pot avea candidatele la mijlocul clasamentului, discutăm în maniera noastră tradițională: relaxați, cu glume, dar cu păreri și subiecte serioase.

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *