Suntem în a doua săptămână fără Premier League, iar nerăbdarea ne va fi răsplătită în weekend cu cel mai mare derby din istoria fotbalului englez. Liverpool poate egala recordul de victorii consecutive al cetățenilor, chiar pe Old Trafford.

Mihai Rotariu revine provizoriu la microfonul de moderator al Tackle Show pentru o ediție în care am disecat, pe rând, evenimentele și reacțiile legate de meciurile disputate de echipele naționale de fotbal ale României (seniori & U21).

Alături de Mihai Ianoși (Tackle.ro) și invitatul special Octa Vasilescu (Prosport, The Playmaker, Tackle.ro), Mihai vă propune totodată o analiză a viitoarei etape ce urmează să se dispute în Premier League, una a derby-ului de tradiție din fotbalul britanic, Manchester United vs. Liverpool.

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.