Tackle Show

Tackle Show #62: De la România-Norvegia la United-Liverpool

Suntem în a doua săptămână fără Premier League, iar nerăbdarea ne va fi răsplătită în weekend cu cel mai mare derby din istoria fotbalului englez. Liverpool poate egala recordul de victorii consecutive al cetățenilor, chiar pe Old Trafford.

Mihai Rotariu revine provizoriu la microfonul de moderator al Tackle Show pentru o ediție în care am disecat, pe rând, evenimentele și reacțiile legate de meciurile disputate de echipele naționale de fotbal ale României (seniori & U21).

Alături de Mihai Ianoși (Tackle.ro) și invitatul special Octa Vasilescu (Prosport, The Playmaker, Tackle.ro), Mihai vă propune totodată o analiză a viitoarei etape ce urmează să se dispute în Premier League, una a derby-ului de tradiție din fotbalul britanic, Manchester United vs. Liverpool.

Podcastul Tackle Show este disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Nu uita de newsletter-ul nostru, care vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Mihai Rotariu

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid sau AS Roma. Consultant în cybersecurity, iar în timpul liber DJ, dătător cu părerea în ale sportului și puternic pasionat de cinematografie. Ar mai fi, dar în viață mai tre' să fii și modest ;)

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close