O nouă etapă de podcast Tackle Show s-a înregistrat miercuri seara, în studioul prietenilor de la Tanănana, cu un „meniu” exclusiv bazat pe fotbal din Premier League. Este exact dieta pe care nutrițioștii o recomandă, în fiecare sezon, din august până în mai.

Dan Dracea i-a condus în luptă dialog și de această dată pe Vlad Bogos și pe Mihai Rotariu, alături de invitata specială a podcastului nostru, Roxana Dolofan, fană Arsenal și reprezentantă a fan-clubului Arsenal România Supporters Club.

Am început dezbaterea despre etapa 9 din Premier League de la Manchester United vs Liverpool, duelul de referință al rundei în care campioana Europei a pierdut primele puncte în campionat, în fața marii rivale. Când ai în studio, un Cormoran și un Diavol Roșu, n-are cum să iasa rău, nu? Râmâne de ascultat asta…

Am trecut apoi în revistă toate meciurile, discutând despre victoria lui Sheffield în fața lui Arsenal, forma proastă a lui Tottenham, imaturitatea lui Chelsea și problemele lui Newcastle.

Roxana ne-a povestit despre programul celei de-a șaptea întâlniri anuale a comunității de fani Arsenal din România, care va avea loc la Cluj, între 1 și 3 noiembrie. Ne-a și filmat, dar asta rămâne de văzut…

Am încheiat cu avancronica etapei 10 din Premier League, în care se va juca, din nou, finala Ligii Campionilor din sezonul trecut: Liverpool vs Tottenham. Apropo, United și Chelsea nu câștigă în runda care urmează, ați citit prima oară asta aici.

Pentru a putea rămâne prieteni cu noi, nu vă recomandăm să pariați folosind pronosticurile date de noi. Recomandăm doar consumul responsabil de Tackle.ro!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *