Tackle Show

Tackle Show #65: Magicienii au scăpat din nou, urmează duelul direct

Liverpool și Manchester City scapă cu victorii din situații periculoase și se vor confrunta duminică pentru prima oară în acest campionat. Pe alte stadioane, accidentări, durere (din multe puncte de vedere) și VAR.

Au trecut 11 etape din sezonul Premier League și iată-ne în sfârșit așteptând weekendul pentru un duel direct între Liverpool și Manchester City. După fel de fel de dueluri indirecte, Anfield va fi gazda unui meci cheie în lupta pentru titlu.

Până atunci, Dan Dracea, împreună cu Mihai Rotariu și Vladimir Pagu, au discutat despre ultimul dintre duelurile indirecte, cel care le-a văzut pe ambele câștigând la limită după ce au fost conduse, weekendul trecut.

În plus. O accidentare groaznică, un cartonaș roșu revizuit, un vultur care nu e vultur, niște diavoli care parcă nu sunt diavoli. Antrenori sub presiune, rezultate peste așteptări și Lundstram FC. Toate acestea în ediția a 65-a a podcastului Tackle Show.

Pentru a putea rămâne prieteni cu noi, nu vă recomandăm să pariați folosind pronosticurile date de noi. Recomandăm doar consumul responsabil de Tackle.ro!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Dan Dracea

Dan Dracea este jurnalist și specialist social media. Scrie despre numeroase sporturi, inclusiv fotbal, pentru mai multe publicații și colaborează cu Tackle.ro de la finalul anului 2017. Dan este moderatorul podcastului Tackle Show.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close